Sven

OVER MIJ

Ik ben Sven Vogelezang. Sinds 2018 oprichter en eigenaar van Myosotis Media Productions. Ik ben geboren en getogen in Dordrecht en altijd in die prachtige stad blijven wonen. Na een studie op het gebied van Informatie en communicatie technologie en een lange ervaring, eerst als trainer en later als IT-er, besloot ik in 2018 aan mijn passie te gaan werken. Ik richtte Myosotis op. Die Griekse naam van het vergeet-me-nietje past perfect bij wat ik doe: Ik leg herinneringen vast.

Tijdens een stage lang geleden maakte ik kennis met de televisie-wereld. Ik ging mee met camera-registratie wagens en filmde met een team allerlei evenementen. Toen is het zaadje geplant wat uiteindelijk tot deze mooie bloem heeft geleid.

Wat ik in die tijd leerde is dat je als cameraman/videograaf niet het middelpunt van de belangstelling bent. De vlieg op de muur die vanaf afstand het gebeuren gadeslaat, dat is wie je kunt verwachten tijdens je bruiloft. Het mooiste compliment dat je me kunt geven is dat je niet gemerkt hebt dat ik aanwezig ben. En toch weet ik de speciale momenten, bijzondere emoties en grappige situatie te vangen met mijn camera.

Vervolgens monteer ik vanuit mijn passie voor muziek een mooie video voor jullie. Ik speel in een tweetal bandjes, mag regelmatig de mix verzorgen van nieuwe nummers en maak graag videoclips. Monteren op emotie dus.

Kom je langs voor een kennismakingsgesprek? Dan spreken we al jullie wensen door en bekijken we voorbeelden op het grote scherm. Uiteraard is het ook mogelijk om naar jullie toe te komen.