Bruiloften

“De mooiste dag van je leven, en ik mag het vastleggen”

Van origine ben ik opgeleid tot IT-er, maar eigenlijk zijn mensen veel leuker dan apparaten. Daarom heb ik in 2018 een wending aan mijn carrière gegeven en ben ik begonnen als cameraman/videograaf. Als je dan ook nog van muziek en feesten houdt, wat is er dan leuker dan bruiloften te gaan registreren?

AANGENAAM: IK BEN SVEN!

Onopvallend maar scherp. Tijdens jullie bruiloft ben ik overal, en het mooie is dat je dat veelal niet eens door zult hebben. Ik vang de mooie momenten speciaal voor jullie!

Meer weten over mij?

IEDEREEN AANWEZIG!

Kleine trouwzaal? Familie of vrienden in het buitenland? Een lockdown in verband met Covid-19? Laat mij dan een livestream van jullie huwelijk verzorgen! Ik stream jullie bruiloft de hele wereld over!

Livestream

BEKIJK MIJN PORTFOLIO!

De sfeer van jullie dag, daar is waar het om gaat. Ik vang die speciale momenten, die lach, die traan, dat feest. En natuurlijk de mensen die voor jullie zo belangrijk zijn. De voorbeelden spreken voor zich.

Portfolio

“Als een vlieg op de muur…”

Jullie genieten van de dag, de ceremoniemeester regelt alle zaken en de planning, de fotograaf zet jullie zo mooi als mogelijk op e gevoelige plaat en ik zorg ervoor dat ik al die mooie momenten zo onopvallend mogelijk vastleg.

Zonder te regisseren zie ik die ene geëmotioneerde blik, die trotse vader of jullie speelse kind. Genieten kan ik daarvan. En jullie ook als de film af is. Dan zie je die momenten die je zelf wellicht gemist hebt maar die je o zo graag ziet. En daarom: “Als een vlieg op de muur”, ziet mijn camera alles!

Niet alleen mooie beelden

Bij een film draait alles om de opbouw van het verhaal. Er moet spanning in zitten, je moet op het puntje van je stoel zitten om geen moment te missen. Ook bij jullie trouwfilm is dat precies hoe het werkt!

Precies daarom wil ik zoveel als mogelijk van jullie bruiloft meemaken, zodat ik echt al die speciale momenten vast kan leggen en ik al dat materiaal heb om jullie dag in een prachtige film te monteren.

Opties en prijzen

Voor het gemak kun je bij mij kiezen uit een drietal standaardpakketten (bruidsclip, bruidsfilm of documentaire), een livestream met één of meer camera’s  óf met de rekentool je eigen voorkeuren aangeven en tot op de euro nauwkeurig weten waar je aan toe bent. Al vanaf € 1249,- kun je een bruidsclip door mij laten maken. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en reiskosten binnen Nederland. Bekijk hier mijn tarieven

Datum reserveren

Als je enthousiast geworden bent van mijn portfolio en wil je dat ik jullie bruiloft kom filmen? Reserveer dan direct jullie trouwdag in mijn agenda. Dit doe je als volgt:

  1. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in
  2. Kies vervolgens jullie datum in de kalender en reserveer deze
  3. Je krijgt van mij zo snel mogelijk en meestal binnen 24 uur een bevestiging dat de datum gereserveerd staat.
  4. Vervolgens spreken we af voor een bakkie of een glaasje om jullie wensen en de mogelijkheden door te nemen en vast te leggen