STAP 1: UREN EN FILMS

Ga bij het selecteren uit van minimaal 2 uur voor de first look, zodat ik de voorbereidingen van jullie beiden kan filmen. De eindtijd is vooral afhankelijk van de jullie wensen. Als jullie een spectaculair feest houden in de avond en daar beelden van willen, zorg er dan voor dat ik dan nog aanwezig ben!

12

Kies nu de films die je wilt ontvangen.

De “social edit” is altijd inbegrepen bij de prijs. Deze korte clip van 1 à 2 minuten is geschikt om te plaatsen op social media. De rechten op de muziek zijn geregeld en je kunt je vriendenen familie een korte impressie geven van jullie trouwdag.

Een ideale film voor familie en goede vrienden is de “Bruidsclip”. Een film van maximaal 6 minuten die je regelmatig kunt bekijken en die nooit gaat vervelen. Alle hoogtepunten van de dag zijn erin verwerkt.

Met ruimte voor grotere delen van de ceremonie en speeches of sketches is de “Bruidsfilm” de ideale herinnering aan jullie dag. Leuk om te kijken met ouders en broers of zussen. Voor deze film wil ik graag minimaal 12 uur aanwezig zijn om voldoende materiaal te kunnen schieten.

Een herinnering is pas een herinnering als deze volledig is. Vandaar dat je ook kunt kiezen voor een documentaire. De integrale ceremonie, speeches en sketches in een document van jullie dag. Van het aankleden tot het dansen en feestvieren, alle bijzondere momenten vind je in deze montage. Ooms, tantes, neefjes en nichtjes. Een lach en een traan. Ruim een uur lang kijk je terug op jullie dag.

Let op: voor deze film moet ik veel materiaal kunnen schieten. Daarom ben ik minimaal 14 uur aanwezig op jullie huwelijksdag. Selecteer 14 of meer uren en deze optie wordt zichtbaar

Let op: naast de gratis social clip moet er minimaal 1 film geselecteerd worden. Als er géén edit geselecteerd wordt gaat de rekentool in de totaalprijs uit van de Bruidsclip van € 749,-

Subtotaal stap 1 – Films

STAP 2: KIES EXTRA’s EN AANVULLINGEN

Naast bovenstaande standaard films, kun je ervoor kiezen een aantal momenten in een aparte video te ontvangen. Je ontvangt de gekozen film snel, aangezien er niet aan gemonteerd hoeft te worden.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om een drone-piloot mooie beelden van de locatie te laten maken. Uiteraard afhankelijk van het weer en de wet- en regelgeving op jullie trouwlocatie.

Subtotaal stap 2 – Opties

STAP 3: KIES OVERIGE OPTIES

Als je kiest voor de optie Cloud opslag, dan bewaar ik de ruwe bestanden van de bruiloft één jaar lang in de cloud. Mocht je gedurende dat jaar toch nog een nieuwe film willen laten maken, dan kan dat. Als je niet voor de cloud opslag opties kiest bewaar ik de data lokaal zolang de schifruimte dat toestaat. en heb je dus niet de garantie dat de bestanden gedurende de gehele periode beschikbaar blijven.

0
Aantal DVD of Blu-Ray schijven
Subtotaal stap 3 – Overige
Totaal€