Welkom op het Blog van Sven Vogelezang


SvenOp mijn persoonlijke blog vind je de dingen waar ik me in het dagelijks leven mee bezig hou. Soms met een persoonlijk tintje, vaak ook zakelijk van aard. Gewoon een kijkje in de keuken van een Internet specialist met vele interesses. Muziek (La Lune Noire), Webdesign (svenART productions), Hiking (in de Jotunheimen, Noorwegen) en Geocaching zijn dingen waarmee ik me graag bezig hou in mijn vrije tijd. 

De tijd dat ik bezig ben met werk zijn internet, Intranet, Het Nieuwe Werken en eLearning de zaken die mijn aandacht eisen als senior medewerker e-Business bij een grote Nederlandse Hypotheekadviesketen. 

En natuurlijk niet te vergeten mijn gezin: mijn steun en toeverlaat Mirjam en mijn kleine vriendjes Jelle en Hylke. Ieder dag weer een feest om voor thuis te komen! Met zijn allen op vakantie, samen met Mirjam een droomwereld instappen of gewoon lekker een spelletje spelen met de jongens. Heerlijk!

Onder "werk" vind je alles dat te maken heeft met mijn carriere, zoals mijn C.V. en informatie over de projecten waar ik als Freelancer aan werk onder de naam svenART productions. In "hiking" besteed ik aandacht aan de wandeltochten die ik samen met mijn vader en neef maak in de Jotunheimen, inclusief routes in Garmin Basecamp en Google Earth formaat. Bij "gezin" kun je de websites van de kinderen en de pop-up boeken verzameling van Mirjam vinden. Verder kun je hier een aantal fotoboeken bekijken, Eén van de fotoboeken bevat de taarten die Mirjam maakt.

Verder uiteraard het verplichte onderdeel "Links" met koppelingen naar diverse interessante websites van vrienden, familie en andere interessante webplekjes. Heb je verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan even contact op via de "Contact" pagina.
     

Alvast bedankt voor je interesse in mijn leven. Veel plezier met het rondkijken.


Sven Vogelezang

Social Networks:

  • Een kijkje nemen in de actuele professionele status? Kijk eens op mijn profiel op LinkedIN:

  • Ook ik heb op school gezeten. Ken je me uit die tijd? Kijk eens op Schoolbank:

  • Heb je zin om wat losse flodders van met te lezen? Volg me dan op Twitter:

  • Wil je een wat meer internationale indruk van me krijgen? Kijk dan eens op Facebook:

  • Gezellig Hollands kun je me vinden op Hyves, vooral ter promotie van La Lune Noire:

  • Als muzikant (La Lune Noire) kun je niet zonder MySpace:

  • Zonder YouTube geen videoclips voor La Lune Noire:

Weer

Respect Voorwaarde voor de vrijheid van meningsuiting

In de hele westerse wereld wordt al jaren gesproken over het belang van de vrijheid van meningsuiting. Vooral overgeslagen uit de Verenigde Staten, ten tijde van het ontstaan van de internethype. Iedereen moet alles ongestraft kunnen zeggen. Jammer genoeg blijkt onze maatschappij hier helemaal niet op voorbereid. Eén ding wordt nl. continue vergeten. De vrijheid van meningsuiting kan slechts dan bestaan als dit gebeurt met respect voor anderen.

Het zomaar roepen van meningen, zonder na te denken over de ontvanger of derden kan confronterend of zelfs beledigend zijn voor die ontvanger of eventuele derden. Vandaar mijn oproep tot het tonen van meer

RESPECT

Uiteindelijk moeten we dan toch tot een betere wereld kunnen komen?